Kahve falında kasap dükkanı görmek

Kahve falında kasap dükkanı görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, yaşamdan istediklerini alacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında kasap dükkanı gördüyseniz:

  • Konu her neyse, bir de, kendi koşullarınızı oluşturup, kendi isteklerinize göre şekillendirmeyi deneyin.

Kahve falında kasap dükkanı görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında kasaplık yapmak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasaptan kemik almak çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kasaptan kuzu eti almak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere delalet eder.

Kahve falında kasap bıçağı görmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına inanılır.

Kahve falında kasaptan et aldığını görmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine yorulur.

Kahve falında kasabın et kestiğini görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında kasap oynamak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top