Kahve falında kara civciv görmek

Kahve falında kara civciv görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında kara civciv gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor durumların sinirlerinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında kara civciv görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine inanılır.

Kahve falında köpek ve civciv görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine yorulur.

Kahve falında horoz tavuk civciv görmek arzularına kavuşacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında civciv toplamak bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında civciv ve kedi görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında civciv ayağı görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Kahve falında civciv görmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta civciv görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top