Kahve falında civciv ve kedi görmek

Kahve falında civciv ve kedi görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında civciv ve kedi gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda meydana gelecek değişiklikler geleceğe dair arkadaşlıklarınız açısından potansiyel oluşturabilir.

Kahve falında kedinin civcivi yediğini görmek yeni duygular tadacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine delalet eder.

Kahve falında civciv ve kedi görmek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında civcivi kediden kurtarmak onlara karşı zafer kazanacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında civciv yiyen kedi görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi civciv görmek ilerleyemeyeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına işaret eder.

Kahve falında kedi ve civciv görmek hayallerinin suya düşeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında kedinin civciv yediğini görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, sıkıntılarını atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında civciv ısırdığını görmek gözyaşı dökeceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top