Kahve falında civciv ayağı görmek

Kahve falında civciv ayağı görmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında civciv ayağı gördüyseniz:

  • Tek yanlı düşünmemeniz gerekiyor.

Kahve falında civciv ayağı görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, az çalışarak çok gezeceğine inanılır.

Kahve falında yumurta civciv çıktığını görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında siyah civcivler görmek durgun giden işlerin açılacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında civciv olmak dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, malının ve parasının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde civciv görmek para ve makam sahibi olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine delalettir.

Kahve falında civciv ve yumurta görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuk yada civciv görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında civciv satın aldığını görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top