Kahve falında kar üzerinde oynamak

Kahve falında kar üzerinde oynamak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, sözlerinden çıkmayacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında kar üzerinde oynamak gördüyseniz:

  • Bazı hatalar için fazla geç kalmadığınızı da bilin.

Kahve falında kar üzerinde oynamak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına yorulur.

Kahve falında kar üstünde oynamak kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına işarettir.

Kahve falında beyaz karla oynamak itibarını geri kazanacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kar oynamak çalışmalarının yarıda kalacağına, tabiatı kötü olan kişiye işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla kar oynamak rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına yorulur.

Kahve falında karla oynamak işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karsılıklı oynamak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle kar oynamak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top