Kahve falında arkadaşlarla kar oynamak

Kahve falında arkadaşlarla kar oynamak günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, istediği başarıyı göstereceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarla kar oynamak gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız ya da sizi onore edebilecek bir gelişme olabilir.

Kahve falında arkadaşlarla kar oynamak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle kar oynamak rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına yorulur.

Kahve falında kar üstünde oynamak yeni hobiler edinileceğine, adını aklamayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında karla oynamak hararetli olayların meydana geleceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına tabir olunur.

Kahve falında kar üzerinde oynamak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz karla oynamak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle kar oynamak dara düşeceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karsılıklı oynamak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, parasını ve malını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top