Kahve falında kar oynamak

Kahve falında kar oynamak işlerinde bereketin ve verimin artacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, kucaklaşacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kar oynamak gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak ise oldukça güçlüsünüz.

Kahve falında sevdiğinle kar oynamak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşlarla kar oynamak kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz karla oynamak böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kar üzerinde oynamak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında kar üstünde oynamak toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karla oynamak kazancını bu kişiden elde edeceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına delalet eder.

Kahve falında kar oynamak iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına işarettir.

Kahve falında karsılıklı oynamak kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top