Kahve falında kar üstünde oynamak

Kahve falında kar üstünde oynamak sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, imkânlarının çoğalacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kar üstünde oynamak gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden fazla şeyin sözünü vermeniz zor durumda kalmanız veya karşı tarafı hayal kırıklığına uğratmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında kar üstünde oynamak kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde oynamak hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karla oynamak ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına işarettir.

Kahve falında kar oynamak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz karla oynamak bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle kar oynamak sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kar üzerinde oynamak kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle kar oynamak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top