Kahve falında kaç kilo olduğunu görmek

Kahve falında kaç kilo olduğunu görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine alamet eder.

Kahve falında kaç kilo olduğunu gördüyseniz:

  • Soru sormaktan çekinmeyin.

Kahve falında kaç kilo olduğunu görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına delalet eder.

Kahve falında kilolu adam görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına delalettir.

Kahve falında kilodunu kaybetmek keyiflerinin yerinde olacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi kilolu görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında kilo vermek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilosunu ölçmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında başkasını kilolu görmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, endişelerinin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının kilo aldığını görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top