Kahve falında kilo vermek

Kahve falında kilo vermek fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kilo vermek gördüyseniz:

  • Karşı taraf sizinle aynı fikirde olmasa dahi, belli ilişki, iş birliği, anlaşma veya düzenleme konularında kafanızda size ait fikirlere sahipsiniz.

Kahve falında kilolu kadın görmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kiloduna işediğini görmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, dinini yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kilosunu ölçmek bir sebeple çok zarar edeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü kilolu görmek yaşamın kolay hale geleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın kilodu giymek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir başkasının kilo aldığını görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini kilolu görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını kilo almış görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top