Kahve falında kilolu adam görmek

Kahve falında kilolu adam görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kilolu adam gördüyseniz:

  • Her tür ikili ilişkinizi veya iş birliğinizi ilgilendiren konu önem arz edebilir.

Kahve falında kilolu adam görmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek kilodu giymek yalan söyleyeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına alamet eder.

Kahve falında kilolu erkek görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin çok kilo aldığını görmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kilolarca altın görmek atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine delalet eder.

Kahve falında kiloduna pislemek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, yüksek mevkilere getirileceğine delalet eder.

Kahve falında kilodunu çıkarmak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında birini kilo vermiş görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top