Kahve falında başkasını kilolu görmek

Kahve falında başkasını kilolu görmek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, onların önüne geçeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başkasını kilolu gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yeterince donanımlı veya tecrübeli görmeyerek, tavsiye ya da önerilerini dikkate almayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını kilo almış görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin kilo aldığını görmek pek çok olumlu gelişmelere, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini çok kilo almış görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün kilo aldığını görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini kilolu görmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi kilolu görmek birçok ortaklık kurulacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında aşırı kilo aldığını görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine rivayet eder.

Kahve falında birini olduğundan kilolu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top