Kahve falında hamur kabardığını görmek

Kahve falında hamur kabardığını görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, masabaşı bir işe girileceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, durulacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine alamet eder.

Kahve falında hamur kabardığını gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmenize yarayacak planlar yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında hamurun kabardığını görmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine delalet eder.

Kahve falında hamur kabardığını görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında kekin kabardığını görmek Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, garanti olacak makama oturacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunun kabardığını görmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yerin kabardığını görmek kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, büyük emekler vereceğine inanılır.

Kahve falında vücudu kabarmak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun kabardığını görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında denizlerin kabardığını görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top