Kahve falında hamurun kabardığını görmek

Kahve falında hamurun kabardığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında hamurun kabardığını gördüyseniz:

  • Daha keyifli konulara vakit ayırmadan önce parasal konulara çeki düzen vermeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında hamurun kabardığını görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında hamur kabardığını görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, onu borçtan kurtaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında suların kabardığını görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına inanılır.

Kahve falında denizin kabardığını görmek işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine işaret eder.

Kahve falında vücudu kabarmak yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, malların çoğalacağına yorulur.

Kahve falında duvarların kabardığını görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz kabardığını görmek hataların telafi edileceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında toprağın kabardığını görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top