Kahve falında vücudu kabarmak

Kahve falında vücudu kabarmak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına işarettir.

Kahve falında vücudu kabarmak gördüyseniz:

  • Bir ziyaret veya yüz yüze yapılacak bir konuşma bazı kararlar almanızda etkili olabilir.

Kahve falında vücudunun kabardığını görmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına inanılır.

Kahve falında vücudu kabarmak para kazanmaya başlayacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvarın kabardığını görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvarların kabardığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında hamur kabardığını görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun kabardığını görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında suların kabardığını görmek art niyetli kişilere uyacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında denizin kabardığını görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top