Kahve falında vücudunun kabardığını görmek

Kahve falında vücudunun kabardığını görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına yorulur.

Kahve falında vücudunun kabardığını gördüyseniz:

  • Seyahatlere çıkabilir ya da şehir içinde uzun olduğu söylenebilecek mesafelere ziyaretlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında vücudunun kabardığını görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına inanılır.

Kahve falında vücudu kabarmak dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına yorulur.

Kahve falında hamur kabardığını görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına işarettir.

Kahve falında kekin kabardığını görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, zenginliğinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarların kabardığını görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında denizin kabardığını görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, kazancının iki kat artacağına inanılır.

Kahve falında denizlerin kabardığını görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarın kabardığını görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, her şeyin yenileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top