Kahve falında gömü yeri görmek

Kahve falında gömü yeri görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, parasının her geçen gün artacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gömü yeri gördüyseniz:

  • Koşullar oluşuyor, hedefler ulaşılabilir oluyor.

Kahve falında gömü yeri bulmak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına işarettir.

Kahve falında yere gömülmek hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya işaret etmektedir.

Kahve falında gömü yeri görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birinin mezara gömüldüğünü görmek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına işarettir.

Kahve falında denize gömülmek umutsuzluğa düşeceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin gömüldüğünü görmek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün gömüldüğünü görmek sorunların teker teker aşılacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında denizde kuma gömülmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top