Kahve falında birinin gömüldüğünü görmek

Kahve falında birinin gömüldüğünü görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, şansının kendisinden yana olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında altın gömü görmek hayaline kavuşacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize delalettir.

Kahve falında canlı gömülmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gömü kazmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, iyi geçiminin devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında canlı gömüldüğünü görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabre gömülmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında canlı canlı mezara gömülmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmek gömülmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında canlı toprağa gömülmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top