Kahve falında yere gömülmek

Kahve falında yere gömülmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, karanlıkların aydınlanacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına işarettir.

Kahve falında yere gömülmek gördüyseniz:

  • Kıskanç kişilerin tepkilerinin veya tavırlarının sizi yapmanız veya ilerlemeniz gereken alanda alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında yere gömülmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gömü yeri bulmak yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında gömü yeri görmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya gömülmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprağa gömülmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında diri diri gömüldüğünü görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diri diri gömülmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında kumun içine gömülmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top