Kahve falında göbekten dogum yapmak

Kahve falında göbekten dogum yapmak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, yetki sahibi olacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında göbekten dogum yapmak gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri öğrenmeden tepki vermemelisiniz.

Kahve falında göbekten dogum yapmak sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Kahve falında göbek yapmak karamsar ruh halinden kurtulacağına, şöhret ve itibar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında bekar dogum yapmak sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına alamet eder.

Kahve falında do um yapmak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbek atmak daima afiyette olacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına tabir olunur.

Kahve falında göbekten kan geldiğini görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin göbeğini görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek göbeği bağlamak eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, parasız günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top