Kahve falında bebek göbeği bağlamak

Kahve falında bebek göbeği bağlamak maddi anlamda zarar edeceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında bebek göbeği bağlamak gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı olmayabilir.

Kahve falında bebeğin göbeğini bağlamak müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin göbek bağını bağlamak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek göbeği bağlamak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin göbek kordonunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine inanılır.

Kahve falında bebek göbeği görmek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında göbek bağı kopmamış bebek görmek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına delalettir.

Kahve falında göbek bağı kesilmemiş bebek görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine işarettir.

Kahve falında bebek göbek kordonu görmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, ana baba sözü dinlemeye tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top