Kahve falında do um yapmak

Kahve falında do um yapmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında do um yapmak gördüyseniz:

  • Maddi yönden zorlanıyorsunuz.

Kahve falında bekar dogum yapmak fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında göbekten dogum yapmak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında do um yapmak büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke delalet eder.

Kahve falında saçların dolaştığını görmek huzurunun yerinde olacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aç kediyi doyurmak kafasını toplamasına yardımcı olacağına, hastaysa şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında aç birini doyurmak işlerin günden güne bozulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolan havuz görmek doğru adımlar atacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında dogum masasına yatmak maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top