Kahve falında geniş daire görmek

Kahve falında geniş daire görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, bilgi sahibi olacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında geniş daire gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait sırları kimseyle paylaşmamalısınız.

Kahve falında geniş daire görmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında devlet dairesinde çalışmak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine işaret eder.

Kahve falında daire şekli görmek terfi edeceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına işaret eder.

Kahve falında büyük bir daire görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş daire görmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında daire görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir dairede oturmak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında daire almak istediği yola çıkacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top