Kahve falında daire şekli görmek

Kahve falında daire şekli görmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına işarettir.

Kahve falında daire şekli gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek zor olsa da, evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında daire şekli görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında daire satın aldığını görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında resmi daire görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir dairede oturmak zarar getirecek bir yoldan dönmeye, zor bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında uçan daire görmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına işaret eder.

Kahve falında daire sahibi olmak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kızgınlıkların geçeceğine inanılır.

Kahve falında yeni bir daire görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında daire görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top