Kahve falında yüksek bir dairede oturmak

Kahve falında yüksek bir dairede oturmak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir dairede oturmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi bağlantılı ilişkilerinizde olumlu değişiklikler var.

Kahve falında yüksek bir dairede oturmak maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel daire görmek hastalıkların iyileşeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz daire görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına inanılır.

Kahve falında devlet dairesinde olmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına işarettir.

Kahve falında daire şekli görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yuvarlak daire görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inşaat daire görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan daireler görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top