Kahve falında gelinlikle gömülmek

Kahve falında gelinlikle gömülmek zarara gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlikle gömülmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyerek veya alışılmadık yerlere seyahat ederek hayatınızda değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında gelinlikle gömülmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında kabre gömülmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında diri diri toprağa gömülmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarda gömülmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine alamet eder.

Kahve falında evinde gömü bulmak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında buğdaya gömülmek zor durumlara düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında arabanın gömüldüğünü görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında diri diri mezara gömülmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top