Kahve falında evinde gömü bulmak

Kahve falında evinde gömü bulmak tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinde gömü bulmak gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz şeyler için dil dökmenin veya zaman harcamanın manası olmayabilir.

Kahve falında evinde gömü bulmak endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gömü altın bulmak illet bir hastalığa yakalanmayacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gömü yeri bulmak uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, mal ve mülk sahibi olmaya inanılır.

Kahve falında gömü para bulmak maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, işlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gömü bulmak bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına inanılır.

Kahve falında evde gömü bulmak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın gömüsü bulmak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, küslüklerin biteceğine yorulur.

Kahve falında mezarda gömü bulmak eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top