Kahve falında kabre gömülmek

Kahve falında kabre gömülmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, bunun için her gün şükredeceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, anlaşmazlıkların biteceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına tabir olunur.

Kahve falında kabre gömülmek gördüyseniz:

  • İleride pişman olabileceğiniz ya da sözlerinizi geri almanızı gerektirebilecek durumlarla karşılaşmamak için iddialı veya abartılı konuşmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında kabre gömülmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına delalettir.

Kahve falında gömü yeri bulmak hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında gömü bulmak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında bataklığa gömülmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına delalet eder.

Kahve falında ölüp gömülmemek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün gömülmesini görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında mezara gömülmek hayatındaki rahatlığın artacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine yorulur.

Kahve falında inek bokuna gömülmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top