Kahve falında file su vermek

Kahve falında file su vermek mal mülk sahibi olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında file su vermek gördüyseniz:

  • Düşünerek bir dakika daha harcamanıza gerek olmayabilir.

Kahve falında file su içirmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, bilincin artacağına delalettir.

Kahve falında file su vermek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında fileli çorap görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında file yardım etmek geçim sıkıntısının olmayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında voleybol filesi görmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına inanılır.

Kahve falında file sarılmak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işarettir.

Kahve falında file bindiğini görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında file çorap görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top