Kahve falında file bindiğini görmek

Kahve falında file bindiğini görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet eder.

Kahve falında file bindiğini gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz durumlar oluşabilir.

Kahve falında file bindiğini görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında file yardım etmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fileli çorap görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında file sarılmak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, insanların güvenini kazanacağına delalettir.

Kahve falında file su vermek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında voleybol filesi görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına alamet eder.

Kahve falında file çorap görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında file su içirmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top