Kahve falında file su içirmek

Kahve falında file su içirmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında file su içirmek gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz işlerin tamamlanmasında bir çok engelle karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında file su içirmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında file su vermek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine yorulur.

Kahve falında voleybol filesi görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında file sarılmak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına işarettir.

Kahve falında file bindiğini görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında file yardım etmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında fileli çorap görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında file çorap görmek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top