Kahve falında fazla yemek yemek

Kahve falında fazla yemek yemek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında fazla yemek yemek gördüyseniz:

  • Değişikliğe ihtiyacınız var.

Kahve falında çok fazla yemek üzücü haberler alacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çok fazla tatlı yemek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok fazla yemek görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok fazla çikolata yemek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında çok fazla yemek yemek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, iyi habere işaret etmektedir.

Kahve falında fazla yemek yemek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birden fazla erkek çocuğu görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok fazla kar görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top