Kahve falında çok fazla yemek görmek

Kahve falında çok fazla yemek görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, şansa, elinize para geçeceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok fazla yemek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızı, evinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren öneri, davet ya da teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında çok fazla yemek yemek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine işaret eder.

Kahve falında çok fazla yemek görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok fazla çikolata yemek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, yarınlarına inanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok fazla tatlı yemek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fazla yemek yemek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında çok fazla yemek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla hortum görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, geniş geniş yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla erkek çocuğu görmek refaha erileceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top