Kahve falında çok fazla yemek

Kahve falında çok fazla yemek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok fazla yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli yargılara varmadan, kararlar almadan ya da harekete geçmeden önce bazı sorular sormanız kabul edilebilir cevaplara ulaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında çok fazla tatlı yemek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında çok fazla yemek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında çok fazla yemek yemek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına inanılır.

Kahve falında fazla yemek yemek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok fazla yemek görmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına delalettir.

Kahve falında çok fazla çikolata yemek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, ilim irfan sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla oda görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok fazla ayakkabı görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top