Kahve falında çok yeşil yılan görmek

Kahve falında çok yeşil yılan görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında çok yeşil yılan gördüyseniz:

  • Fazla konuşmanız yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

Kahve falında yeşillik içinde yılan görmek çalıştığına değeceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil yılan tutmak işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, umutsuzluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan ısırdıgını görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa yeşil yılan görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil piton yılanı görmek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil parlak yılan görmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan tarafından ısırılmak zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil uçan yılan görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top