Kahve falında eski sevgiliyi karısıyla görmek

Kahve falında eski sevgiliyi karısıyla görmek keyfinin yerine geleceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, ticarette yol katedeceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi karısıyla gördüyseniz:

  • Bazı konularda sinirli davranışlarınızın zararını görebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi karısıyla görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi ve karısını görmek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin karısını görmek gönül kapılarını açacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin eski karısını görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin karısını görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, hayallerinin peşinden gideceğine işaret eder.

Kahve falında karısının eski sevgilisini görmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski eşin yeni karısını görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski karısının evlendiğini görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top