Kahve falında eski sevgilinin karısını görmek

Kahve falında eski sevgilinin karısını görmek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, mutluluğunun büyüyeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin karısını gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz eski bir tanıdığınzla biraraya gelme şansı yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi karısıyla görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında karısının eski sevgilisini görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin karısını görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi ve karısını görmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisinin karısını görmek yaşamın kolaylaşacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin eski karısını görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, karlı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında eski eşin karısını görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında eski kocanın karısını görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kalabalık günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top