Kahve falında annesinin yürüdüğünü görmek

Kahve falında annesinin yürüdüğünü görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, rahatsızlık vereceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, maddi imkânlarının artacağına inanılır.

Kahve falında annesinin yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Suçlanan taraf olmak istemiyorsanız, başkalarının karıştırdığı durumlara müdahale etmemenizde fayda var.

Kahve falında annesiyle yürümek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında anneyle yürümek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına alamet eder.

Kahve falında annenin yürüdüğünü görmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, elinin darlaşacağına işaret eder.

Kahve falında annemle yürümek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin yürüdüğünü görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kazancın daha da artacağına delalettir.

Kahve falında virajlı yolda yürümek hiç bilmediği bir işe gireceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya tabir olunur.

Kahve falında havuz kenarında yürümek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzda yürüdüğünü görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top