Kahve falında annenin yürüdüğünü görmek

Kahve falında annenin yürüdüğünü görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kazancın arttırılacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına yorulur.

Kahve falında annenin yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları nedeniyle, tutamayacağınız sözler verebilir veya istikrarsız bir görünüme bürünebilirsiniz.

Kahve falında annesinin yürüdüğünü görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesiyle yürümek kirli işlere bulaşacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında annemle yürümek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında anneyle yürümek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin yürüdüğünü görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocayla yürümek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle ormanda yürümek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yürümekten yorulmak karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top