Kahve falında buzda yürüdüğünü görmek

Kahve falında buzda yürüdüğünü görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, rahat bir hayata sahip olmaya, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine inanılır.

Kahve falında buzda yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Alışılmadık aktiviteler ya da arkadaşlar farklı konular üzerinde düşünmenize neden olabilir.

Kahve falında buzda yürümek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş yolda yürümek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzun üstünde yürümek işiyle nam salacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karlı ve buzlu yolda yürümek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, insanlarla tartışacağına işarettir.

Kahve falında buzda yürüdüğünü görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret eder.

Kahve falında buzlu yolda yürüdüğünü görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında buz tutmuş gölde yürümek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına delalet eder.

Kahve falında buzlu karda yürümek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top