Kahve falında eski bir futbolcu görmek

Kahve falında eski bir futbolcu görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında eski bir futbolcu gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda diğerleri ya sizin gittiğiniz yoldan gidecekler ya da başka hiçbir seçenekleri olmadığını fark ederek sizin yolunuza dönecekler.

Kahve falında eski futbolcu görmek saadetinin yükseleceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski bir futbolcu görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine işarettir.

Kahve falında yabancı futbolcu görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ünlü futbolcular görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında futbol maçı seyretmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin futbol oynadığını görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında futbolcudan forma almak yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında futbol maçı izlemek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işten yana şansının açık olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top