Kahve falında erkekle duş almak

Kahve falında erkekle duş almak iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine inanılır.

Kahve falında erkekle duş almak gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan ya da anlaşmalara uymayan kişiler nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Kahve falında erkekle duş almak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin duş aldığını görmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, imkânlarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle duş almak dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında duş almak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, adının ülke dışında yayılacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin duş aldığını görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, çok hayırlı haberler alacağına yorulur.

Kahve falında duş yapan birini görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duştan çıkan birini görmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini duş alırken görmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top