Kahve falında duş almak

Kahve falında duş almak yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, zararların üst üste geleceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, üzüntülerinin son bulacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, kimseye minnet etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında duş almak gördüyseniz:

  • İleride işinize yarayabilecek yeni hobiler edinebilirsiniz.

Kahve falında duş jeli görmek büyük problemler yaşanacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında duştan çıkan birini görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında duş yapan kadın görmek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına alamet eder.

Kahve falında duş görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini duşta görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkekle duş almak yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duş başlığı görmek çok hayırlı insan olunacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını duş alırken görmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top