Kahve falında erkek kardeşinin vurulduğunu görmek

Kahve falında erkek kardeşinin vurulduğunu görmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalettir.

Kahve falında erkek kardeşinin vurulduğunu gördüyseniz:

  • Daha fazla gayret gösterirseniz, cazibeli sunumlarla yolunuzda daha rahat şekilde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında erkek kardeşinin vurulduğunu görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin vurulduğunu duymak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin vurulduğunu görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşin vurulduğunu görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeş tarafından vurulmak kafasının boşalacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin silahla vurulduğunu görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına yorulur.

Kahve falında kardeşi tarafından vurulmak dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşini öldürmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top