Kahve falında kardeşi tarafından vurulmak

Kahve falında kardeşi tarafından vurulmak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, aralarından su sızmayacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşi tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Anlaşmalar ya da pazarlıklar yapabilirsiniz.

Kahve falında kardeş tarafından vurulmak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşi tarafından vurulmak bazı ürünlerin piyasada azalacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşin vurulduğunu görmek işlerinde bereket olacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin vurulduğunu duymak çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşinin vurulduğunu görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşinin vurulduğunu görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin silahla vurulduğunu görmek işlerinin kötüleşeceğine, hayat boyu desteği olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abisi tarafından silahla vurulmak pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, çıkış yolları bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top