Kahve falında kardeşin vurulduğunu görmek

Kahve falında kardeşin vurulduğunu görmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, şifa edineceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşin vurulduğunu gördüyseniz:

  • Oldukça iyimsersiniz.

Kahve falında kardeş tarafından vurulmak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşinin silahla vurulduğunu görmek kazancın her daim artacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşin vurulduğunu görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında erkek kardeşinin vurulduğunu görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin vurulduğunu görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşi tarafından vurulmak keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin vurulduğunu duymak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına delalettir.

Kahve falında belden vurulmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top