Kahve falında erkek kardeşinin mezarını görmek

Kahve falında erkek kardeşinin mezarını görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşinin mezarını gördüyseniz:

  • Arkadaş çevrenizi veya ilgi alanlarınızı genişletebilirsiniz.

Kahve falında erkek kardeşinin mezarını görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeş mezarı görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş kardeşinin mezarını görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin mezarını kazmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, hem ün sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşin mezarını görmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kardeşini mezarda görmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşini mezardan çıkarmak uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin mezarını görmek mevlit okutacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top