Kahve falında kardeşinin mezarını görmek

Kahve falında kardeşinin mezarını görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, günahların af olacağına, huzurunun artacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin mezarını gördüyseniz:

  • İster istemez bazı faaliyetlere iştirak etmek zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında kardeşinin mezarını kazmak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında kardeş mezarı görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına yorulur.

Kahve falında kardeşin mezarını görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin mezarını görmek işlerin düşeceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşini mezarda görmek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşini mezardan çıkarmak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kardeşinin mezarını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında erkek kardeşinin mezarını görmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, borcunu ödeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top