Kahve falında kardeşin mezarını görmek

Kahve falında kardeşin mezarını görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, yeni kararlar alınacağına, ona kavuşacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşin mezarını gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle sorun yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kardeşin mezarını görmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, ayaklandıracağına rivayet eder.

Kahve falında erkek kardeşinin mezarını görmek çok yükseleceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına işarettir.

Kahve falında kardeşini mezardan çıkarmak neşe ve sevinç içinde olacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeş mezarı görmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini mezarda görmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş kardeşinin mezarını görmek gelirinin daimi olacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşinin mezarını kazmak adının ve şanının yürüyeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında kardeşinin mezarını görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top