Kahve falında erkek başı görmek

Kahve falında erkek başı görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında erkek başı gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında erkek başı görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin başında duvak görmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başı kapalı erkek görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğun başını okşamak ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin başını okşamak onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin başını yıkamak bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında başın kanadığını görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başı kopmuş yılan görmek büyük kazanç sağlanacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top